Diensten


Renovatie en restauratie


Sinds 1986 heb ik veel ervaring opgedaan in de bouwwereld waarvan het grootste gedeelte in het onderhouden en restaureren van particuliere woningen. Door het toepassen van de opgedane kennis in bv restauratie is een mooi eindresultaat te verwachten met veel oog voor detail per bouwstijl.

Verbouw en onderhoud


Heeft u persoonlijke wensen en/of plannen voor een verbouwing van uw woning dan kan ik dit uitwerken tot een mooi eindresultaat. Van het aanbrengen van bijvoorbeeld een nieuw dakraam tot het verbouwen van uw hele woning.

Overige diensten


Interieurbouw
Hang- en sluitwerk
Kozijnen, ramen en deuren op maat
Schilderwerken

Aardbeving schade


Sinds 2012 houd ik me tevens bezig met het herstellen van aardbeving schade. Van het repareren van gescheurde muren binnen en buiten, het herstellen van schilderwerk tot bijvoorbeeld het tegelwerk aan toe. Door gebruik te maken van gespecialiseerde gereedschappen worden RVS wapeningsankers in de muur geslepen. Dit met een minimum aan stofoverlast. Ik conformeer me aan het bedrag wat is toegekend door het Centrum Veilig Wonen. Er komen dus geen extra kosten achterweg zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Werkzaamheden zoals die worden aangegeven in het taxatie rapport worden compleet afgehandeld.